Phone:  +385 91 5926685         Email:  damir@hd-gradnja.hr

Retanol

Inovacija, smjernica razvoja, budućnost.

Estrisi „Retanol“ su visoko učinkoviti estrisi na bazi cementa koji se ne skupljaju i ne naprežu, a koji će nadmašiti Vaša očekivanja u svakom pogledu. Zahvaljujući inovativnim i jedinstvenim svojstvima proizvoda koja su bez konkurencije, nude najvišu moguću kvalitetu bez nedostataka i to po povoljnom omjeru uloženog i dobivenog. Suštinska prednost: zahvaljujući „Retanolu“ za postizanje spremnosti za polaganje nisu Vam više potrebni razni drugi proizvodi, već spremnošću za polaganje obloga upravljate omjerom miješanja komponenti estriha.Proizvodi za poboljšanje estriha i površina, za dubinsku impregnaciju i za bolje prianjanje zaokružuju ponudu grupe PCT na području estriha i nude Vam za skoro sve probleme uvijek najbolje moguće rješenje.RETANOL 511, EKA, VIWA

Brže do spremnosti za polaganje.

Estrisi „Retanol“ su visoko učinkoviti estrisi na bazi cementa koji se ne skupljaju i ne naprežu. Ovisno o doziranju „Retanol „ 511 nudi zajamčenu spremnost za polaganje već nakon 3 dana, a „Retanol“ EKA i VIWA nakon 5 dana.Estrisi „Retanol“ kao proizvodi visoke tehnologije nude maksimalnu kvalitetu, vrlo dobra svojstva obrade i posebno visok stupanj učinkovitosti prilikom polaganja. Jamčimo vam postizanje spremnosti za polaganje keramičkih pločica, parketa, laminata i tepiha točno u navedeni dan.Područja primjene:

Za vanjsku i unutarnju primjenu, može se koristiti i bez gornje obloge
Za trajno vlažna područja
Za vezivne estrihe koji se ubrzano stvrdnjavaju
Za estrihe na rastavnom ili izolacijskom sloju
Za grijaće estrihe koji štede energiju
Kao mort za popravak betonskih podova cementnih estriha
Za debljine slojeva od 20 do 80 mm.

retanol

Retanol 511, EKA i VIWA kompatibilni su sa CEM I i CEM II sukladno DIN EN 197. Smiju se koristiti isključivo cementi koje je odobrio PCT.