Phone:  +385 91 5926685         Email:  damir@hd-gradnja.hr

Reference

 

Samo neke od referenci

 

 

Doista nije mali broj neravnih podnih površina i brojnih instalacija u podu. Ugradnja izolacijskog sloja na klasičan način rezanjem (seciranje) stiropor ploča ne daje razultate kakve želimo. Vrlo je teško spajanjem tih ploča dobiti izolacijski sloj u kojem ne ostaje veliki broj šupljina i spojeva. Rezultat takvog načina rada su veliki gubici topline nastali brojnim hladnim mostovima. Rješenje je ugradnja THERMOTEC-a.


Ugradnja thermoteca je iznimno laka i jednostavna. Miješa se u strojevima za estrih ili ručno. Bez ikakvih se teškoća transportira na velike udaljenosti i visine. Moguća je ugradnja u vrlo debelom sloju ( od nekoliko centimetara pa do 80 centimetara u jednom sloju ). Izravnanjem sa gornje strane dobije se ravna kompaktna podloga koja jamči ravnomjernu debljinu završnog sloja.


Ugradnjom thermoteca dobili smo sloj izolacije bez fuga i spojeva. Znači bez gubitaka topline. Izuzetno bitno kod izvedbe podnog grijanja. Ravna podloga izolacijskog sloja jamči ravnomjernu debljinu estriha. Jedna od mogućnost je i polaganje monolitnih ploča (OSB) direktno na thermotec izolaciju.